Közös kezelőkészülék. Árubeszerzések - - TED Tenders Electronic Daily

BioLabor, colorcatdesign.huőfi-Szabó Attila, EMOST Redox készülék | BioLabor
Mi az amit kínálunk itthon és külföldön, ismerkedjen meg a rendszerrel, és az Ön kezébe adott sikeres portfólióval!

Azt azonban kevesen tudják, hogy a piacon néhány év alatt olyannyira elterjedt IPL rendszer megalkotója és szabadalmaztatója ben éppen az a Dr. Eckhouse felismerte a hagyományos fényenergiát hasznosító, szelektív fototermolízis elvén működő IPL és lézer közös kezelőkészülék energia bejuttatásra, kromofór hatékonyságra és szelektivitásra vonatkozó problémáit.

közös kezelőkészülék

A fejlesztés által az eddig már külön-külön is széles körben bizonyított két technológiát egyesítették, kihasználva azok közös szinergia hatását az esztétikai kezelések eredményességének fokozására. A készülék biztonságos energia szint beállításai gondoskodnak a problémamentes használatról még sötétebb bőrtípusok esetén is.

hogyan kezeljük a térdízületeket ortofen gyógyszereket

A kontrollált, mégis hatékony kezelési metódus fontos tényezője az az ISM és ISL páciensvédelem rendszer, mely másodpercenként egymilliószor méri meg a bőr paramétereit és leszabályoz, amennyiben a bőr veszélynek van kitéve. A dióda lézer optikai energiájának többsége elnyelődik a bőrszövet felső rétegében az közös kezelőkészülék jelenlévő melanin pigmentekben, így a bőr mélyebb rétegeiben elhelyezkedő kromofórokhoz pl. Ha bőr melanin tartalma magasabb sötétebb bőrtípusoka szükséges energia nem vihető be, mert a bőr megég.

A rádiófrekvenciával együtt alkalmazva az összeadódó energiák már biztonságosan el tudják érni a kromofórok megfelelő hőmérsékletre történő melegítését.

A fény és az RF energia erőssége adott alkalmazáshoz és bőrtípushoz mérten tág határok közt állítható, ezáltal a kezelések teljes mértékben biztonságosak és személyre szabhatóak. Így egyetlen folyamat során kezeli a finom, felszíni és közös kezelőkészülék mélyebb, hangsúlyosabb ráncokat. A kezelőfej kontrolláltan, fókuszáltan juttatja le az energiát egészen 1,5 mm-es mélységig, ahol stimulálja az ott lévő kollagén rostokat, ezáltal feszesebbé, fiatalosabbá téve a bőrt.

nap ízületi kezelés a legjobb gyógyszerek a térd artrózisának kezelésére

Ezáltal gyakorlatilag zéró a felépülési idő. A láb vénáit is képes hatásosan kezelni max.

Kezelőkészülék, Fénykép, Robot

Még világos szőrszálak és sötét bőrtípusok, sőt napbarnított bőr esetén is alkalmazható. Ezt követi a hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki, az eredmény pedig feszesebb, egyenletesebb tónusú és felszínű, fiatalos arcbőr.

karok és lábak együttes kezelése csípőízületek artrózisa 2 evőkanál

További információ az eMatrix berendezésnél. Kezelőfejek technikai adatai.

hogyan lehet vállot építeni, ha a vállízületek fájnak

Olvassa el is