Kenőcsízület csípőízület

Éjszakai csípőfájdalom: ezek lehetnek az okai

kenőcsízület csípőízület

A hialuronsav természetes szénhidrát, amely szinte az összes szövetben megtalálható. Az emberi testben legfőképpen vízmegkötő, az ízületekben, kenőcsízület csípőízület síkosító funkciója van.

kenőcsízület csípőízület

Szövetbarát jellegének köszönhetően sokféle gyógytermék termék alkotórésze, legyen az szépség- és bőrápolás, szemészet vagy ortopédia. A hialuronsavat több területen is alkalmazzák: a reumatológiában, az ortopédiában és sportorvoslásban: kopásos kenőcsízület csípőízület esetén az ízületi résbe juttatva a mozgás javítható, csökkenti a fájdalmat és a gyulladás kialakulásának lehetőségét; az urológiában fájdalmas hólyag szindróma esetén alkalmazzák; bőrgyógyászat: a horzsolásoktól a fekélyes sebekig alkalmazzák; enyhít az allergiás panaszokon, segít a fül-orr-gégészeti betegségek kezelésében; fogásza: parodontális gyulladás kezelésében eredményes.

kenőcsízület csípőízület gyógyszer ízületi diszkusz

BENU Online Gyógyszertár ajánlata: Biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát és rugalmasságát, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. A csontot borító, elvékonyodott porc nem tud regenerálódni, fontos kenőcsízület csípőízület megmaradt rész megóvása, erre alkalmas a hialuronsav. A hialuronsavat tartalmazó ízületi injekciókat a degeneratív ízületi elváltozások terápiája kapcsán ajánlják.

kenőcsízület csípőízület ízületi kötőszöveti gyulladáskezelés

Ez a kezelés leginkább a térd- csípő- vállízület megbetegedéseikor alkalmazható. A fül-orr-gégészet szinte minden területén használható Kevésbé ismert a hialuronsav nyálkahártyákra kifejtett kedvező hatása.

Hatásának alapja, hogy nedvesíti a nyálkahártyát, javítva annak funkcióit, segíti a szennyező anyagok ürülését, csökkenti a krónikus gyulladásos, allergiás reakciókat, mindemellett támogatja a nyálkahártya regenerációját, Kiegészítő kezelésként igen jó hatású fülkürt-hurut, középfülgyulladás, nátha, és egyes orrnyálkahártya gyulladások esetén.

A tudomány fejlődésének köszönhetően ezt a nagytisztaságú anyagot hamarosan a gyógyászat más területein is minden bizonnyal alkalmazzák majd.

Olvassa el is